Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu
Arıkbaşı Mah. Dipsiz Sok. No46 Ortaca/ Muğla

VİZYON

Atatürk ilkelerine, insan haklarına, laik, demokratik cumhuriyetin milli kültürel, sosyal değerlerine bağlı, Mutlu, kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

MİSYON

Özgün, yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak,bilişsel,sosyal,dil,psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

*Eğitimde İyi Örnekler Uygulaması ( İdari Uygulamalar) İlçe 1.cisi , İl 3.cisi olduk. *Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Sertifikası ve uluslar arası EKO okullar programı Yeşil Bayrak ödülü aldık.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim Yapılmaktadır.

Tam Gün Eğitim Yapılmaktadır.

Sabahçı:08:30-13:30 Çocuk Kulübü:13.30-16.30

kalorifer

Özel servis çalışmaktadı. Okulumuza ait servis bulunmamaktadır.

İlçe merkezine 2.5 km ve il merkezine 80 km uzaklıktadır.

Arıkbaşı Mahallesi Dipsiz Sokak No:46 Ortaca /Muğla

Proje Çalışmaları

Beslenme Dostu Okul, Beyaz Bayrak, Minik Tema,Eko Okullar, Muğlaya Değer, Değerler Eğitimi, Eğitimde İyi Örnekler, Okullar Hayat Olsun, Kardeş Okul, e-twinning